Los Angeles

Kép
Életmód

Oscar 2018: Nézd meg itt a nyertesek teljes listáját

A 90. Oscar szobrocskáit 2018. március 4-én este adták át a Los Angelesben. Az év legfontosabb filmes díjátadóján 24 kategóriában jutalmazták a szakma legjavát, számunkra természetesen a legvártabb a "Legjobb idegen nyelvű film" kategória volt, nézd meg, hogy kik lettek a győztesek!

Kép
Promóciók

Physicians Formula Magyarországon? Igen végre megérkezett!

A nemzetközileg már elismert és sikeres amerikai sminkmárka megérkezett Magyarországra egyenesen Los Angeles-ből!

Kép
Stílus

Káprázatos kreációk az angol Oscaron – nézd meg, miben léptek a világsztárok a BAFTA-gála vörös szőnyegére

Vasárnap este tartották Londonban a BAFTA-gálát, ahol bizony nem volt hiány a mesés, vörös szőnyeges outfitekből!

Kép
Sztárok

Exkluzív: "A Dawson és a haverok után nem volt leállás, teljesen kiégtem" – meglepő interjú tinikorunk egyik nagy kedvencével

Vida Virág ismét elcsípett egy igazi világsztárt Los Angelesben!

Kép
Sztárok

Exkluzív: ott jártunk Julia Robert legújabb filmjének, Az igazi csodának a Los Angeles-i premierjén – VIDEÓ

Nézd meg te is, hogy milyen testközelből egy Los Angeles-i filmpremier!

Kép
Stílus

Selena Gomez sokkolt az American Music Awards-on a frizurájával, de vajon ő volt a legstílusosabb is? Szavazz!

Idén 45. alkalommal rendezték meg az American Music Awards-gálát Los Angelesben!

Kép
Stílus

Trónok harca-premier Los Angelesben: sosem fogjuk megszokni, mennyire másképp néz ki Sansa vagy Theon a vörös szőnyegen!

Talán nem könnyű a közeledő telet összeegyeztetni a nyárközépi kánikulával, de természetesen ha Westerosról van szó, semmi sem lehetetlen; szerda este tartották Los Angelesben a hetedik évad nagyszabású bemutatóját.

Kép
Életmód

Eladó Audrey Hepburn csodálatosan romantikus háza

Mi azonnal beleszerettünk a legendás színésznő Los Angeles-i kastélyába, kár, hogy most épp nincs 14 millió dollárunk.

Kép
Életmód

Hatalmas örömhír: Oscar-díjas a Mindenki! - Nézd meg itt a nyertesek teljes listáját

A 89. Oscar szobrocskáit 2017. február 26-án este adták át a Los Angelesben. Az év legfontosabb filmes díjátadóján 24 kategóriában jutalmazták a szakma legjavát, számunkra természetesen a legnagyobb örömhír a Mindenki győzelme!

Kép
Életmód

Grammy 2017: Itt a nyertesek teljes listája

A 59. Grammy szobrocskáit 2017. február 12-én este adták át a Los Angelesben. A zenei Oscarként is emlegetett díjátadón összesen 84 kategóriában jutalmazták a szakma legjavát. A legtöbb, kilenc jelölést Beyoncé kapta, de még így is akad riválisa, méghozzá Adele, hiszen az amerikai és a brit énekesnőt is jelölték a négy legfontosabb kategóriából háromban. Nézd meg, kinek sikerült győzedelmeskednie!

Kép
Életmód

Golden Globe 2017: Itt a nyertesek teljes listája

A 74. Golden Globe szobrocskáit 2017. január 8-án este adták át a Los Angeles-i Beverly Hilton Hotelben. Az Oscar előszobájaként is emlegetett díjátadón 25 kategóriában jutalmazták a filmes szakma legjavát, íme a győztesek teljes listája!

Kép
Stílus

Hogy mi? New York lassan lekerül a divathetek térképéről

Már nem New York a menő a divatszakmában?

Kép
Sztárok

Oscar 2016 - Íme a díjazottak

Ma éjjel adták át a 2016-os Oscar-díjakat Los Angelesben. Az este egyik nagy győztese a Mad Max című film lett, amely 10 jelölésből 6 szobrot kapott végül, ám a legjobb filmért járó díjat a Spotlight - Egy nyomozás részletei vitte el. Egy egész világ izgult és egyben szívatta Leonardo DiCaprot az Oscarral, aki ötödik jelölését végre beváltotta, és ő lett legjobb férfi főszereplő!

Kép
Sztárok

Hatalmas örömhír: A Saul fia nyerte az Oscar-díjat

Ma éjjel rendezték meg Los Angelesben a filmvilág legfontosabb díjátadóját, az Oscar -gálát, amelyen magyar film, a Saul fia nyerte a legjobb külföldi film kategóriáját. Ennél nagyobb elismerést nem kaphatott volna a csapat, szívből gratulálunk!

Kép
Életmód

Örömhír: A Saul fia Golden Globe-díjat nyert

Ma éjjel rendezték meg Los Angelesben a Hollywoodban élő külföldi újságírók díjátadóját, a Golden Globe-gálát, amelyen magyar film, a Saul fia nyerte a legjobb külföldi film kategóriáját. Szívből gratulálunk!

Kép
Sztárok

Sandra Bullock minyonos cipője igazi must have

Sandra Bullock egyszerűen szenzációs! Az 50 éves színésznő fiatalabb kolleganőit megszégyenítően cool stílussal kápráztatta el a Minyonok Los Angeles-i premierjén a rajongókat.

Kép
Sztárok

Exkluzív: Charlize Theronnal találkoztunk Los Angelesben

Az egy négyzetméterre jutó sorozatszínész legalább három fő volt a The Beverly Hilton Hotelben május utolsó vasárnapján, ahol átadták a kritikusok idei díjait a Critics’ Choice Television Award 2O15 díjátadó gáláján. Vida Virág jelenti Los Angelesből.

Kép
Sztárok

Nagy a boldogság: Leighton Meester babát vár!

A Gossip Girl egykori sztárja Leighton Meester, aki 2014 óta Adam Brody felesége, első babáját várja! A nemrégiben készült Los Angeles-i fotók bizonyítják, hogy a színésznő családja hamarosan bővülni fog, vajon fiú vagy kislány lesz a pár első babája?

Kép
Sztárok

Az MTV Movie Awards legstílusosabb sztárjai

Az április 12-én Los Angelesben megrendezett MTV Movie Awards-on ismét felvonult a stílusos hírességek legjava. A díjátadón a legjobb filmes alkotásokat jutalmazták, mi a szerkesztőségben pedig a legjobban ötözött sztároknak osztottunk stílusdíjakat.

Kép
Sztárok

Már ilyen nagyok JLo gyerekei

Jennifer Lopez új filmje, a Home premierjén vett részt tegnap Los Angelesben. A családi animációs filmben Lucy-nek adja a hangját.

Kép
Sztárok

Oscar 2015 - Íme a díjazottak

Ma éjjel adták át a 2015-ös Oscar-díjakat Los Angelesben. Az este egyik nagy győztese a Grand Hotel Budapest című film lett, amely 4 szobrot kapott végül, de ahogy azt sejteni lehetett, a Birdman vitte el nemcsak a legjobb film, de a legjobb forgatókönyv díját is, Alejandro Inarritu pedig a legjobb rendező lett.

Kép
Életmód

Less be velünk Scarlett Johansson álomotthonába!

Scarlett Johansson-nak bejött az élet: nemrég született meg kislánya, Rose, nem sokkal később pedig hozzáment szerelméhez, Romain Dauriac-hoz is. Az új család természetesen új otthont is berendezett magának, méghozzá Los Angelesben.

Kép
Életmód

Itt partizik a felső tízezer - Férjvadász klubok a világ körül

Tudod, hol buliznak Kennedyék vagy a londoni felső tízezer tagjai? Ha egy Tinder-es randinál többre vágysz, megmutatjuk azokat a klubokat a világ körül, ahol megtalálhatod a férjnek valót...;)

Kép
Sztárok

Jennifer Aniston miniszoknyát húzott a premierre

Sokak szerint Jennifer Aniston élete alakítását nyújtja legújabb filmjében, a Cake-ben, amelyet tegnap mutattak be Los Angelesben.

Kép
Sztárok

Jennifer Lawrence bájos habcsók ruhája

A színésznő megjelenése minden részletében tökéletes volt Az éhezők viadala Los Angeles-i premierjén, természetesen ismét Diorban tündökölt.

Kép
Sztárok

Emma Watson nadrágban is hihetetlenül szexi

Emma Watson egy klasszikus fekete-fehér összeállításban jelent meg tegnap este a BAFTA Los Angeles Jaguar Britannia Awards díjátadón, ahol őt is díjazták, mint az év művészét.

Előző oldal
Következő oldal